Despre noi

Synttergy Consult este o companie specializata in importul, distributia si service-ul de aparatura medicala pentru o arie larga de specialitati medicale. Clientii nostri sunt clinicile si spitalele din retelele publice si private de sanatate din Romania. Synttergy Consult a distribuit si instalat pentru clientii sai sute de echipamente medicale, de la analizoare de markeri cardiaci, imunologie, biochimie sau gaze si electroliti din sange pentru serviciile de urgenta si laboratoare, pana la instrumente automate de dezinfectie pentru clinici si spitale sau echipamente de resuscitare pentru serviciile de urgenta.

Synttergy Consult s-a nascut in 2002. De la inceput am promovat echipamente medicale „Point of Care” de la producatori de renume mondial. Cele mai multe echipamente pe distribuite de Synttergy Consult sunt produse de companii lideri mondiali in domeniile lor de specializare.

Aproape toate spitalele din reteaua publica de sanatate beneficiaza de aparatura importata, instalata si intretinuta in cele mai bune conditii de Synttergy Consult. De asemenea, multe clinici si spitale private au ales sa colaboreze cu Synttergy Consult pentru cel putin unul dintre domeniile in care ne-am specializat.

Avem o experienta de mai mult de 12 ani pe piata romaneasca. Pentru a raspunde in cel mai scurt timp solicitarilor clientilor nostri, am dezvoltat o retea nationala de distributie si service cu mai multe birouri regionale. Partenerii si clientii nostri au astfel la dispozitie serviciile specialistilor nostri oricand au nevoie. De la infiintarea companiei am dovedit continuu ca suntem si ramanem alaturi de partenerii nostri pentru asigurarea sanatatii pacientilor.