Despre Synttergy

Impreuna din 2002

Synttergy Consult este o companie specializata in importul, distributia si service-ul de aparatura medicala pentru o arie larga de specialitati medicale. Clientii nostri sunt clinicile si spitalele din retelele publice si private de sanatate din Romania. Synttergy Consult a distribuit si instalat pentru clientii sai sute de echipamente medicale, de la analizoare de markeri cardiaci, imunologie, biochimie sau gaze si electroliti din sange pentru serviciile de urgenta si laboratoare, pana la instrumente automate de dezinfectie pentru clinici si spitale sau echipamente de resuscitare pentru serviciile de urgenta.

Synttergy Consult s-a nascut in 2002. De la inceput am promovat echipamente medicale Point-of-Care de la producatori de prestigiu. Am cautat continuu sa colaboram cu companii valoroase si de-a lungul timpului ne-am extins considerabil portofoliul. Cele mai multe echipamente distribuite de Synttergy Consult sunt produse de lideri mondiali in domeniile lor de specializare.

Echipa Noastra

Specialistii nostri sunt intotdeauna pregatiti sa va ofere raspunsuri la posibilele intrebari pe care le-ati putea avea precum si sfaturi despre achizitii pentru ca dumneavoastra sa va simtiti increzator despre produsele cumparate.

Adrian editat

Adrian Simion

Director National Vanzari
Cristi 2

Cristian Dinescu

Director Service
Carmen

Carmen Letcan

Director Logistica
Mariana

Mariana Filip

Suport Vanzari

Aproape toate spitalele din reteaua publica de sanatate beneficiaza de aparatura importata, instalata si intretinuta in cele mai bune conditii de Synttergy Consult. De asemenea, multe clinici si spitale private au ales sa colaboreze cu Synttergy Consult pentru cel putin unul dintre domeniile in care ne-am specializat.

Avem o experienta de mai mult de 18 ani pe piata romaneasca. Pentru a raspunde in cel mai scurt timp solicitarilor clientilor nostri, am dezvoltat o retea nationala de distributie si service cu mai multe birouri regionale. Partenerii si clientii nostri au astfel la dispozitie serviciile specialistilor nostri oricand au nevoie. De la infiintarea companiei am dovedit continuu ca suntem si ramanem alaturi de partenerii nostri pentru asigurarea sanatatii pacientilor.

Synttergy Consult distribuie si intretine echipamente medicale produse de companii care au creat standarde de aur in domeniile lor de specializare, cum ar fi Mitsubishi Chemical Europe, LSI Medience Corporation Japonia sau AirLiquide Franta.

Synttergy Consult este specializata in echipamente medicale pentru sectiile UPU, ATI, cardiologie, chirurgie, neurologie, laborator.

VIZIUNE

Vrem sa fim prima optiune in alegerea clientilor pentru aparatura performanta, serviciile de calitate si suportul stiintific pe care le oferim.

MISIUNE

Stimulam pregatirea continua, cooperarea si initiativa angajatilor pentru a genera solutii optime.

Investim continuu in dezvoltarea organizatiei pentru a oferi aparatura medicala performanta, servicii de calitate si suport stiintific comunitatii medicale romanesti.

Ne implicam in viata comunitatii, sustinem proiecte sociale si activitati de voluntariat.

VALORI

  • Scop – mai bine prin generare de plus-valoare
  • Initiativa – mai bine prin idei de valoare
  • Colaborare – mai bine prin comunicare, calitate, consideratie
  • Eficienta – mai bine prin optimizarea resurselor